ACVB Office

Embracing the vibrant nature of Austin, and expanding on the concepts used for the Austin Visitors Center, the design reinterprets the Visitor Center energy into an office environment. Volumetric elements create a grand entry sequence with contrasting textures and elevations. The wood element connects the two conference rooms and defines the pre-function lounge space, while the black portal delineates the boundaries between public and employee area.

Pops of color and graphics are placed throughout work spaces to define areas of collaboration and informal meeting spaces. The curated graphics by Runa Workshop reflect aspects related to the core departments of the ACVB offices, music, convention, and film. The graphic at the entry is an abstracted city plan, with the colors representing music venues across the city. The large blue skyline leading to the work area reflects the growth of the city, and the work area graphic pays tribute to the Austin film.

Client: Austin Convention & Visitors Bureau
Location: Austin, Texas
Size: 13,000 square feet

Copyright © 2012 - Runa Workshop